Wij vieren onze 60e verjaardag

Wij vieren onze 60e verjaardag

Wat in 1957 begon als een Belgische studiegroep voor Multiple Sclerose, groeide snel uit tot het eerste revalidatieziekenhuis voor MS en aanverwante aandoeningen. Zo’n 26 artsen, 10 zelfstandige paramedici, 300 medewerkers en 40 vrijwilligers staan samen garant voor de beste diagnosestelling, behandeling en revalidatie.

Naast 120 hospitalisatiebedden, verzorgen wij ook 70 ambulante revalidatiepatiënten. Die ambulante zorg gebeurt zowel bij de mensen thuis als in andere universitaire en algemene ziekenhuizen, waar een Transmuraal MS Team instaat voor multidisciplinaire screening en zorgprogramma’s.

We (ver)zorgen met veel liefde en respect, warmte en menselijkheid

Elke persoon met MS krijgt een individueel revalidatieschema, afgestemd op de zorg die hij nodig heeft. Die unieke multidisciplinaire aanpak is waar we trots op zijn. Waar we 7 op 7 voor gaan. Onvoorwaardelijk en enthousiast. Met veel liefde en respect, warmte en menselijkheid.

We houden rekening met wat patiënten voelen, denken en uitspreken. En zoeken samen hoe ze zo waardig en zelfstandig mogelijk kunnen leven en participeren in de maatschappij. Die mensgerichte, excellente zorg stemmen we af op wat we weten uit ruim 20 jaar klinisch en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek.

Geluk, voldoening en dankbaarheid zijn onbetaalbaar

Alle 300 werken we samen om elk individu een aangenamer leven te geven. En dat voelt ongelooflijk goed. Want geluk en dankbaarheid zijn onbetaalbaar.

We vieren onze 60ste verjaardag met jullie op 20 september. 

Schrijf je hier in.