Kunsttentoonstelling Kasteel Beaulieu - Machelen

Terug naar overzicht
Kunsttentoonstelling Kasteel Beaulieu - Machelen

Kunsttentoonstelling Kasteel Beaulieu - Machelen

Vier weken lang, van 4 tot en met 25 maart 2017, zullen kunstenaars van nationaal en internationaal niveau tentoonstellen in en rond het kasteel.

Cultuurliefhebbers uit de hele provincie en de brede de Machelse bevolking worden in contact gebracht met een uniek stuk Brabants erfgoed én laat hen proeven van wat de hedendaagse Vlaamse kunst te bieden heeft.

 

PROGRAMMA

De tentoonstelling zal vier weken lang op woensdag, zaterdag en zondag van 14u tot 20u geopend en vrij toegankelijk zijn voor het publiek. Gespreid over deze vier weken zullen er dan ook nog verschillende evenementen plaatsvinden in het kasteel.

Zaterdag 4 maart is het de openingsdag voor het grote publiek: er zullen rondleidingen, een publiekstent met bar en randevenementen zijn.

Zondag 26 maart 2017 zal de tentoonstelling afgesloten worden met een concert door het Wouter Vandenabeele trio:  ‘Chansons pour le temps qui reste’.  Het concert voor publiek zal doorgaan om 11u.  De tentoonstelling is dan niet toegankelijk.

Rondleidingen

Er zullen voor verschillende doelgroepen rondleidingen en  voordrachten gegeven worden, zowel rond de kunst als de historiek van het kasteel. 

 

Meer informatie op www.beaulieu2017.be